Menu główne

Wątróbka drobiowa z cząbrem

Danie cenię sobie przede wszystkim za szybkość i smak. Do przygotowania dania postanowiłam użyć przyprawy niezwykle aromatycznej zwanej Cząber.  Danie to autorska kompozycja. Serdecznie polecam i zapraszam do wspólnego gotowania.

Pieczona łopatka z rozmarynem i musztardą francuską

Post dedykowany szczególnie dla mężczyzn i miłośników mięsa. Upieczone mięso jest wyśmienite, idealne i smaczne. Zdecydowanie smakuje lepiej niż wędlina zakupiona w sklepie. W sam na kanapki czy jako dodatek do obiadu. Coraz bardziej przekonuję się do tego, co przygotowane w domu smakuje zdecydowanie lepiej. Do przygotowania mięsa użyłam przyprawy rozmaryn Przyprawy Świata Gdynia. Polecam i zapraszam do wspólnego gotowania.

Gulasz z kurczaka słodko-kwaśny

Przepis pojawił się na Przysmakach Ewy w ramach współpracy z firmą Prymat. Postanowiłam po raz kolejny przetestować jeden z wielu produktów marki Prymat. Poniżej znajdziecie przepis na doskonały gulasz z dodatkiem kurczaka i zielonej fasolki szparagowej, który znajduje się na opakowaniu Marynaty słodko-kwaśnej Prymat. Serdecznie polecam!

Filet z indyka w sosie pomidorowo-orzechowym

W lodówce filet z indyka, pomidory malinowe. Tak właśnie, dzięki temu powstał kolejny autorski przepis z serii ‘Proste i smaczne’. Nie będę się zbytnio rozpisywać, proponuję przekonać się osobiście co do smaku. Mam nadzieję, że danie będzie Wam wszystkim smakować.

Facebook